ayşe @aycenuur • 1 gün Ailemizin rızkını abimin karizmasına yatırdık…. E 553 757 74,3B MAS Mustafa Candan @boslukdak… • 14. В ответ Фаусenuur Allahın vermediği şeye kul yapsa ne olur 4 27 10 Hasan @Bilekhassan 45 Mин. Kul daha iyi yapıyor ya 27 2 33 go

Kaynak

Fotoğrafta hastane yatağında yatan bir erkek görünüyor. Gözleri bandajlı ve hasta görünüyor. Şaka ise erkek kardeşinin karizmasının ailesinin geçimini sağladığına dair bir alaycı yorumda bulunuyor. İşte fotoğrafın altındaki açıklamanın Türkçesi: "Ailemizin rızkını abimin karizmasına yatırdık..."

Fotoğrafta Twitter'da iki kişinin birbirine cevap yazdığı bir konuşma görülüyor. İlk tweet'te Mustafa Candan isimli kullanıcı, "Allahın vermediği şeye kul yapsa ne olur" diye bir soru soruyor. Hasan isimli kullanıcı ise ona "Kul daha iyi yapıyor ya" diye cevap veriyor. Şaka, Hasan'ın Mustafa'nın sorusuna biraz farklı bir şekilde cevap vermesinde yatıyor. Mustafa, Allah'ın vermeyişine vurgu yaparak, "Allah'ın vermediği bir şeyi kul yapsa ne olur" diye soruyor. Hasan ise bu soruyu "Kul daha iyi yapıyor ya" şeklinde, Allah'ın vermediği şeye kulun daha iyi yapabileceğini ima ederek, bir nebze de olsa Mustafa'yı hafifçe eleştirerek yanıtlıyor.


Yorumlar

Abinin karizmasıyla ilgili bir şey sormak istiyorum, bu karizma ne zaman ödeme yapıyor? 😜

Abinin karizmasına yatırdığınızı duyunca benim de yatırım yapasım geldi. 🤪

Bu abinin karizmasını ben de satın almak istiyorum, fiyat ne kadar? 💸

Abinin karizmasıyla ne kadar kazanıyorsunuz, onu da yazın bari. 😅