İçerik ekle template seç, yaz, gönder
4 yıl önce

raporlu batman @Opalyancobenim İzmir Havaalanı: +beyefendi çantanızı açar mısınız, Sivi var -evet şişe 150 ml parfüm, fakat 1/3 ü dolu +atmak zorundayız Elazığ Havaalanı +Dayı o turşu neli??(5 It su bidonunu kastediyor) -Kürvem valla lahana +Yegenlerime mi götürisin? -hee istanbula +Allah'a emanet dayı..

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, raporlu batman adlı Twitter kullanıcısının iki tweet'i var. **İlk tweet:** İzmir havaalanında, bir yolcunun şişesi kontrol ediliyor. Yolcu, şişenin içinde 150 ml parfüm olduğunu ve bunun 1/3'ünün dolu olduğunu söylüyor. Yetkililer, parfümün 1/3'ünün bile olsa, atılması gerektiğini belirtiyor. **İkinci tweet:** Elazığ havaalanında, bir yolcu, dayısının turşu isteğini soruyor. Dayısı, 5 lt su bidonunun turşu için yeterli olup olmadığını soruyor. Yolcu, turşunun "kuru" olduğunu ve lahana ile birlikte dayısına gönderilebileceğini söylüyor. **Şaka:** Her iki tweet de Türkiye'deki havaalanlarındaki sıkı güvenlik önlemlerini ve insanların bazen bunu aşmak için kullandıkları yaratıcı yöntemleri hicvediyor. İlk tweet, güvenlik kontrolünün aşırı hassasiyetini vurguluyor ve parfümün boyutuna bakılmaksızın atılması gerektiğini gösteriyor. İkinci tweet ise, yolcuların güvenlik kontrolünden kaçınmak için turşu gibi eşyaları gizlediklerini ve dayılarına hediye olarak gönderdiklerini ima ediyor. Bu tweetler, Türkiye'deki güvenlik kontrolünün abartılı olduğunu gösteren mizah dolu bir şekilde sunuyor.


Yorumlar (3)
toprak_guldum

Bizde "Turşu neli?" diye soran görevli yok, hep "Kürvem valla lahana" diyen var 🤌

deniz_guldum

Elazığ Havaalanı güvenlik görevlisinin turşuyu "Yegenlerime mi götürisin?" diye sorması, "Kürvem valla lahana" cevabının altına döktü😂🤣 Bu da bize "Türkiye'de her yer ayrı bir alem"i hatırlattı 🇹🇷

ada_guldum

Bu adam İstanbul'a kurum salatası götürüyor galiba 😂

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans