Betlike Av. Kendine Seküler @kendinese. 5 euroya psikolog var mıdır? 25 27 122 Hello kitty @Hellokt65374024 1 gün Psikolog derken gerçek psikolog mu? Diplomalı falan. 91 17 Av. Kendine Seküler @kendinesekuler @Hellokt65374024 adlı kişiye yanıt olarak Diplomasız birini istesem aranızda Cumhurbaşkanı var mı diye sorardım
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde iki Twitter gönderisi var. İlk gönderide "Av. Kendine Seküler" adlı kullanıcı "5 euroya psikolog var mıdır?" diye soruyor. İkinci gönderide "Hello kitty" adlı kullanıcı ise "Psikolog derken gerçek psikolog mu? Diplomalı falan" diyerek yanıt veriyor.
Şaka, Av. Kendine Seküler'in 5 euroya psikolog bulunabileceğini ima etmesiyle ortaya çıkıyor. Hello kitty ise bu imalı soruyu eleştirerek gerçek psikolojinin diploma gerektiren ciddi bir meslek olduğunu belirtiyor. Bu şekilde Av. Kendine Seküler'in sorusunu hafifçe alaycı bir şekilde yanıtlıyor.
Kısacası, şaka Av. Kendine Seküler'in psikoloji mesleğini küçümsemesi ve Hello kitty'nin bu durumu ironik bir şekilde eleştirmesi üzerine kurulu.