TRUS ES FAVORISLOT Teknoloji Tavsiyeleri 18s merhaba herkese bana 1600 tl ye 23 inch hdmi girişli 120 hz ve 144 hz olan monitör önerirmiiniz 7 30 Yorum Beğen Yorum Yap Gönder Aslında konunun uzmanıyım. Ama profil fotoğrafında abdulhamid olduğu için sana kasa için led tavsiyesi bile vermem. Beğen Yanıtla 36
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde bir Facebook yorumu görülüyor. Bir kullanıcı 1600 TL'ye 23 inç, 120Hz ve 144Hz monitör önerisi istiyor. Diğer kullanıcı ise "Aslında konunun uzmanıym. Ama profil fotoğrafında Abdülhamid olduğu için sana kasa için led tavsiyesi bile veremem." şeklinde cevap veriyor.
Şaka, profil fotoğrafındaki kişinin Abdülhamid olduğunu varsayarak, onun eski bir padişah olması ve günümüz teknolojisi hakkında bilgi sahibi olmamasıyla ilgili. Bu nedenle, kullanıcı monitör yerine kasa için led tavsiyesi vererek, "Abdülhamid'in teknolojiden anlamayacağını" ima ediyor.