Ülkenin ingilizce ile imtihanı.. https://t.co/xE2BD6Sbe4


davidbeckham AtlasBet LİSANSLI BAHİS SİTESİ ⠀ Q V Liked by bimalt and 1,014,797 others davidbeckham Turkey perfection @gordongram recep_macin Yine bekleriz Türkiye'ye 4h 52 likes Reply View replies (19) semihcrkc 4h 41 likes Reply View replies (9) dappersinstagram • What a man 4h 44 likes Reply View replies (3) nisasprofile Come to Turkey 4h 37 likes Reply View replies (5) gaviria1912 Come to Karşıyaka 4h 40 likes Reply xedizzers Oğlum adam Türkiye'den değil hindiden bahsediyor amk 4h 19 likes Reply ele_mu91 #ciaone #bavaallabocca @silvy_til @giusyti 4h 5 likes Reply View replies (4) benneizledimabi As 1h 7 likes Reply View replies (2) Iwhitehorn1 @sgaf786 4h 6 likes Reply View replies (1) eren.eraslannn Abi gözünü seveyim yorumları kapat

Kaynak

Fotoğrafta David Beckham Noel yemeği için pişmiş hindiyi keserken görülüyor. Görünüşe göre oldukça keyifli. Hindiyi keserken bir de gülümsüyor. Şaka bu şekilde, Beckham'ın Noel hindisini keserken bile gülümsemesi ve keyifli olması. Bir espri olarak "Noel ruhunu" veya "her zaman gülen Beckham" gibi bir şey yorumlanabilir.

Resimde bir Instagram gönderisi var. Gönderi, bir Türk futbol takımına destek veren birinin fotoğrafı. Gönderinin altında ise birçok yorum var. Yorumlardan biri, "Come to Turkey" yazan bir yorum. "Recep_macin" isimli bir kullanıcı ise buna "Yine bekleriz Türkiye'ye" (Yine bekliyoruz Türkiye'ye) diye cevap vermiş. Bu espri, "Come to Turkey" yorumunun, takımın ülkeye gelmesiyle ilgili bir davet olarak algılanması ve "Recep_macin"in bu yorumu, Türkiye'ye bir kez daha davet anlamında cevaplaması üzerine kurulu. İronik bir şekilde, yorum sahibi aslında takımın Türkiye'ye gelmesini istemiyor, bu da espriyi daha da komik hale getiriyor.


Yorumlar

Henüz bişi yazılmamış