süheyl @delisuheyl Dördüncü sınıfta bana telefon almışlardı ama hiçbir arkadaşımda telefon olmadığı için hava atmaktan baska bir işe yaramiyordu graham bell gibi dolaniyordum ortalıkta
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğraf, Twitter'da paylaşılan bir espriyi gösteriyor. Fotoğrafta bir adamın resminin yanında, "Dördüncü sınıfta bana telefon almışlardı ama hiçbir arkadaşımda telefon olmadığı için hava atmaktan başka bir işe yaramıyordu graham bell gibi dolanıyordum ortalıkta" yazıyor.
Espri, 19. yüzyılın ünlü mucitlerinden Graham Bell'in telefonun mucidi olmasına rağmen, o dönemde herkesin telefon sahibi olmaması nedeniyle, kendisinin bu mucizeyi kullanma imkanı olmamasını ve bu yüzden kendini başkasına göstermeye çalışma gibi durumunu komik bir şekilde anlatıyor.