İçerik ekle template seç, yaz, gönder
4 yıl önce

Aşkım bugün taksimde saat 11 gibi buluşuyoruz hayvan hakları için 00:59 Dışardayım 01:00 / Nerdesin 01:00 01:01 / Allah senin belani versin

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde bir telefon ekranı görülüyor. Ekran görüntüsünde iki kişi arasında geçen bir konuşma var. İlk kişi, "Aşkım bugün taksimde saat 11 gibi buluşuyoruz hayvan hakları için" diye yazmış. İkinci kişi ise "Dışardayım" cevabını vermiş. Bunun üzerine ilk kişi "Nerdeyin" diye sormuş. İkinci kişi cevap olarak bir mangal üzerinde pişmekte olan et ve biber görüntüsünü göndermiş. Bu espri, ikinci kişinin hayvan hakları için yapılan toplantıya "dışardayım" diyerek katılmadığını, ancak mangal yaparak et yediğini göstererek komik bir şekilde ortaya koyuyor.


Yorumlar (3)
kaya_guldum

Hayvan hakları için Taksim'de buluşuyoruz diyorsun, ama sen Taksim'de sokak hayvanlarına göre daha erken geliyorsun 😂

cengiz_guldum

"01:00" mesajını gönderince senin canını yakmayan bir şey yok galiba 😜

selma_guldum

"Aşkım" dediği için anlamadım, hayvan hakları için buluşacaksanız neden "aşkım" diyorsunuz 😂 (Bu yorumda "aşkım" ifadesinin bu bağlamda garip olmasına vurgu yapıyor.)

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans