Eda Kozat @EdaKozat Bugün Taksim metro istasyonunda bu kitabı buldum içindeki nota iyyyce bakın acilll. Ben de okuduktan sonra tekrar yerine bırakacağıma iyyycee söz veriyorum #paçayıkaptırmamasanatı ERAY EFE ERAY EFE PAÇAYI KAPTIRMAMA SANATI Bu litap bulen kraiye alhr. Fesger 4gitin de dedig giby aiyce oluman lazim iiyce yani anlolablyor muyum iiycebi PAÇAYI oku?“ Okuduk ten misart bir Pacay koptrmamz dileğinle… Sonra lil fon siz de yere birakın:) KAPTIRMAMA SANATI Keys f okumolar Karanik Cata Mere Doe Neyetts Kaleine EFE BESTER ÖS 3:12 · 25 Mar 2022 · Twitter for iPhone KAYDIR ERAY EFE PAÇAYI KAPTIRMAMA SANATI Bu kitop bulan kraiye aittir. Feyyaz Yişitin de dedie gibi; "iñiyce okuman lbzım îiyce i anbhoblingor muyum Miycebi yoni oku?” okuduk tan sonra lüt pRen siz de mú soit bir yere birakın :) Pocay koptrmamaniz dileğiyle.. Keyi fli Okumolor EFE DESTEK 8oyayınlarn
Kaynak
Fotoğrafta, Eda Kozat'ın bulduğu "Paçayı Kaptırmama Sanatı" isimli bir kitap ve kitaptaki bir sayfanın fotoğrafı yer alıyor. Eda Kozat, kitaptaki notanın çok komik olduğunu ve bu nedenle bu kitabı bulduğu Taksim metro istasyonunda yerine geri bırakacağını yazmış. Eda Kozat'ın paylaşımı, "paçayı kaptırma" deyimini kullanarak yaptığı bir mizah örneği. Bu deyim, bir durumdan kurtulmak için çaba göstermek veya başkasının bir hatasından faydalanmak anlamında kullanılır. Bu nedenle, kitaptaki notanın "paçayı kaptırma sanatı" ile ilgili bir mizah içeriyor olması muhtemeldir.
Fotoğrafta "Paçayı Kaptırmama Sanatı" adlı kitabın ön kapağı ve yazarın kitabın üzerine yazdığı bir mesaj var. Yazar, kitabın bulduğu kişiye, "Feyyaz Yiğit'in de dediği gibi, 'çiiiyçe okuman lazım iyice yani anlayabiliyor muyum niyeceler oku?'" şeklinde bir mesaj yazmış. Bu mesajın esprili kısmı, "çiiiyçe okuman lazım iyice" ifadesinin aslında Feyyaz Yiğit'in herhangi bir sözü değil, kitabın kendisinin içinde kullanılan bir ifade olması. Yazarın mesajı okuyucuya kitabın kendisinden alıntı yaparak esprili bir şekilde kitabı okumasını önermek.
* "iñiyce" okuduktan sonra paçalarını kaçırmak için daha çok "iñiyce" okumamız gerekecek anlaşılan. 😅
* Bu kadar "iñiyce" okumanın sonunda paçalarını kapırıp gitmeyecek miyiz? 😈
* Eray Efe'nin paçalarını kaçırma sanatını anlamak için "iñiyce" bir okuma yeterli olmuyor herhalde. 🤔
* Bu kitaba sahip olmak için "iñiyce" okumanın ötesinde bir çaba gerektiği kesin. 😅