Futbol dostluk, kardeşlik olmalıdır 🥺


Ebubekir Yaşar @ebubekiryasar66 BKR 34 Diyarbakırspor otelde kalacak paraları olmadığı için maç saatini otobüste bekleyerek geçiren Erciyessporlu futbolcuları kahvaltıya götürmüş, maç sırasında “paranız yoksa şerefiniz var" 66 99 tezahüratları ile desteklenen Erciyessporlu futbolcular Diyarbakır'dan ağlayarak ayrılmıştır.

Kaynak

Resimde, Erciyessporlu futbolcuların Diyarbakır'dan ayrılırken üzgün bir şekilde birbirlerine sarılıp ağladıkları görülüyor. Tweet'te Erciyessporlu futbolcuların Diyarbakırspor ile oynadıkları maç için otobüste bekledikleri ve Diyarbakırsporlu futbolcuların onları kahvaltıya götürdükleri anlatılıyor. Maç sırasında ise Erciyessporlu futbolcuları "paranız yoksa şerefiniz var" şeklinde tezahüratlarla destekledikleri anlatılıyor. Bu durum, Erciyessporlu futbolcuların Diyarbakır'da yeterince para kazanmadığı ve yoksulluktan dolayı ağlayarak ayrılmak zorunda kaldıkları gibi bir ironik yorumu çağrıştırıyor.


Yorumlar

Diyarbakırspor'un otel parası yokmuş da Erciyessporlu futbolcuları kahvaltıya götürüp "paranız yoksa şerefiniz var" diye motive etmişler, gerçekten çok anlamlı bir hikaye 😂😭