comment şelalesi 2336


Baena Conract STMENT selalesi tahsintunc Bi diş sabah ağrırsa umursamam, öğlen ağrırsa tesadüftür der geçerim ama akşamda ağrırsa hiç düşünmeden çektiririm 19s 74 beğenme Yanıtla cta Canract OWMENT selalesi selo_rl u.. usta, Elif'i neden yedin? 19s 367 beğenme Yanıtla cta Canract MMENT selalesi _aykutdemirci_ Dua et dişini laz ziya çekmesin 19s 40 beğenme Yanıtla Mesaj Gönder

Kaynak

Fotoğrafta, dişçi koltuğunda oturan ve beyaz bir önlük giyen bir adam var. Adam diş ağrısından şikayet eden ve "tahsintunc Bi diş sabah ağrırssa umursamam, öğlen ağrırssa tesadüftür der geçerim ama akşamda ağrırssa hiç düşünmeden çektiririm" diyen bir yorumu beğenmiş. Bu yorumun diş ağrısı konusunda abartılı bir yaklaşımı, bir espri unsuru taşıyor ve durumu mizah yoluyla ele alıyor.

Fotoğrafta bir diş hekimi koltuğunda oturan bir adam var. Adamın önünde "selo_rl u.. usta, Elif'i neden yedin?" yazılı bir yorum var. Bu yorum, adamın dişlerini yediği ima edilerek esprili bir şekilde yazılmış. Diş hekiminin mesleğinin dişleri tedavi etmek olduğunu düşünürsek, yorumun esprili bir şekilde ironik olduğunu söyleyebiliriz.

Fotoğrafta, dişçi koltuğunda oturan bir adam var. Adamın ağzında diş olmadığı için ve dişçi koltuğunda olması, espriye konu olmuş. Esprinin anlamı: Adamın dişleri çekilmiş ve artık dişleri kalmadığı için dişçiye gitmesi gereksiz bir durum. Espri, "Dua et dişini laz ziya çekmesin" yorumuyla yapılmış. Bu yorum, adamın dişlerini çektirmemesi için dua etmesi gerektiğini ima ediyor.


Yorumlar

Elif'i yiyen usta da ağrıdan değil de, dişin acısını anlayan tek şey o diye yedi herhalde 😅

Diş ağrısı kadar acımasız bir şey yok 🦷

"Tesadüftür der geçerim" 😂

Diş ağrısına bile stratejik yaklaşıyor 😂

Sabah ağrısı mı? O anlık 😂