Cem Seymen O @cemseymen En üzüldüğüm şey ne biliyor musunuz? Türkiye'de artık neşe yok neşe. Kendinize, ailenize, çevrenize bir bakın. Yolda, otobüste, pazarda, kahvede, plajda. Sevinç gitti, coşku bitti. Bir tuhaflık var.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde Cem Seymen'in bir tweet'i yer alıyor. Tweet'te "En üzüldüğüm şey ne biliyor musunuz? Türkiye'de artık neşe yok neşe... Kendinize, ailenize, çevrenize bir bakın. Yolda, otobüste, pazarda, kahvede, plajda. Sevinç gitti, coşku bitti. Bir tuhaflık var." yazıyor.
Bu tweet'te Cem Seymen Türk toplumunda genel olarak bir neşe eksikliği olduğunu ve bunun nedenini anlayamadığını esprili bir şekilde dile getiriyor. Yolda, otobüste, pazarda gibi günlük yaşam alanlarında dahi insanların mutlu ve coşkulu olmadığını, aksine bir tuhaflık olduğunu ima ediyor.