FAVORİSLOT Özlem … @ozlem_frt Kadının kocasını ismi ile çağırması, ailevi edebe uygun olmadığından dolayı ismi ile çağırılmaz 14:32 · 11.12.2021 · 13 Retweet 818 Alıntı Tweet 370 Beğeni zafer'dim aslında @HilmiSonm… · 2 g @ozlem_frt adlı kişiye yanıt olarak … Havva, Adem'i ne diyerek çağırmıştır.? 27 Ali @alipapabjk · 2 g Toprağam 7 17 14 665
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğraf, bir Twitter gönderisiyle yapılan bir sohbeti gösteriyor. İlk gönderi, bir kadının kocasının adıyla hitap etmesinin ailevi edebe uygun olmadığını söylüyor. Alttaki gönderi, "zafer'dim aslında" diye başlıyor ve gönderinin sahibi @ozlem_frt'ye hitaben, "Havva Adem'i ne diyerek çağırmıştır?" diye soruyor. Alttaki gönderi, "Ali" hesabından "Toprağam" şeklinde cevap veriyor.
Şaka, "Havva Adem'i ne diyerek çağırmıştır?" sorusuna "Toprağam" cevabının verilmesinde yatıyor. Bu cevap, "Toprak anası" anlamına gelmekte ve Havva'nın Adem'i "toprak anası" olarak çağırdığına gönderme yaparak, soruyu esprili bir şekilde yanıtlıyor.