Taksim meydanı. Şubat 2006.
Fotoğrafta, Kurtlar Vadisi Irak filminin afişini gösteren bir billboard ve altında yürüyerek geçen genç bir kadın var. Billboardda, filmin başrol oyuncusunun yüzü kısmen görünürken, filmdeki savaş sahneleri ön planda. Afişte "Kurtlar Vadisi Irak" yazıyor. Şaka şu ki, afişin mesajıyla kadının yaşamı arasında bir uyumsuzluk var. Kadın, billboardda görülen savaş ve şiddet ortamından tamamen bağımsız bir hayat yaşıyor. Bu durum, "Kurtlar Vadisi" filmlerinin gerçeklikle olan uyumsuzluğunu ve abartılı olay örgülerini ironik bir şekilde ortaya koyuyor. **Türkçe Açıklama:** Fotoğrafta "Kurtlar Vadisi Irak" filminin afişini gösteren bir billboard var. Altında yürüyerek geçen genç bir kadın da görülüyor. Afişte filmin başrol oyuncusunun yüzü kısmen görünürken, savaş sahneleri ön planda. Billboardun afişinde "Kurtlar Vadisi Irak" yazıyor. Şaka şu ki, afişin mesajıyla kadının yaşamı arasında bir uyumsuzluk var. Kadın, billboardda görülen savaş ve şiddet ortamından tamamen bağımsız bir hayat yaşıyor. Bu durum, "Kurtlar Vadisi" filmlerinin gerçeklikle olan uyumsuzluğunu ve abartılı olay örgülerini ironik bir şekilde ortaya koyuyor.
Ahah, o zamanlar diziler daha gerçekçiymiş 😎. Şimdi "Beni Bırakma" izledim, kendimi çöpe atmak istedim. 🤢 (Bu yorumda "Beni Bırakma" dizisiyle ilgili bir espri yapılmıştır. "Kurtlar Vadisi Irak"ın gerçekçi olmasıyla "Beni Bırakma"nın gerçekçiliğinden uzak olması arasındaki zıtlık vurgulanmıştır.)
Bu fotoğrafta 2006'dan bir an yakalanmış. Herkes Kurtlar Vadisi Irak izliyormuş, ama şimdi herkes Survivor'ı izliyor. Devir değişti, anladın mı? 🥱
2006'da Taksim'de "Kurtlar Vadisi Irak" izlemenin tek şahidi ben miyim? Yoksa başka "tarih tanığı" var mı?
Taksim meydanında dizi izleyenlere "Ne alaka?" demek için gelen tek ben miyim? 🤔
Şubat 2006'da herkes Irak'a bakıyormuş demek ki. Ben de bakmışım. Ama hangi ülkenin Irak olduğunu hatırlamıyorum 🤭
O zaman ben de Kadıköy'de "Kara Murat" izleyenlere katılayım 😎