ll vodafone TR 4G 18:04 © 3 0 13 Sohbetler Thodex mağdurları. 654 üye, 181 çevrimiçi Sabitlenen Mesaj =3 GURUP İÇERİSİNDE YAPILAN MESAJLAŞMA… Ben hanımın altınları ile girdim bu işe ayıptır söylemesi, şimdi boşanacam diyor senden bu yüzden mahkeme beni kusurlu bulur mu nafaka öder miyim bilen var mı? 13 12:24
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta bir grup sohbet uygulaması ekranı görüyoruz. Ekranda bir mesaj yazısı yer alıyor. Mesajda "Ben hanımın altınları ile girdim bu işe ayıptir söylemesi, şimdi boşanacağım diyor senden bu yüzden mahkeme beni kusurlu bulur mu nafak'a öder miyim bilen var mı?" diye yazıyor.
Bu mesajın bir şaka olduğu anlaşılıyor çünkü bu, kişinin eşinin altınlarını çalması ve boşanma davası açmasıyla ilgili bir şaka. Kişi, eşinin altınlarını çalması durumunda mahkeme tarafından kusurlu bulunup nafak'a ödeme yapmaktan korkuyor. Bu, kişide hafif ve esprili bir şekilde korkuya neden olan bir şakadır.