comment şelalesi 6365


BARDAKÇI ATRR NUZHETIYE S04LE FOWELAR 501B selalesi ibrahim.topkara4207 Dört mevsim mangal konçertosu 6s 74 beğenme Yanıtla Mesaj Gönder BARDAKÇI ATRR NUZHETIYE S04LE FOWELAR 501B COMMENT selalesi mrdqkan Mama just killed a man, 6s 157 beğenme Yanıtla Mesaj Gönder

Kaynak

Fotoğrafta, "Piyano Galerisi" tabelası olan bir dükkanın önünde durmuş bir adam var. Dükkanın camında, bir adam piyano çalıyor gibi duruyor. Fakat adam piyano çalmıyor, sadece oturmuş. Bu durum esprili çünkü dükkanın piyano galerisi olması gerekirken, piyano çalan adamın olmadığı görülüyor. Espri, dükkanın adıyla içeriye bakan adam arasında oluşan uyumsuzluktan kaynaklanıyor.

Fotoğrafta, "Piyano Galerisi" adlı bir mağazanın önünde durmuş bir adamın resmi görünüyor. Adamın pencereden görünen yansıması, bir piyanonun önünde oturmuş, bir adamın arkasına bakıyor. Şaka, fotoğraftaki adamın, "Piyano Galerisi"nin arkasında oturmuş bir adamın arkasına bakıyor gibi görünmesi ve bunun bir "Mama just killed a man" yorumuyla ilişkilendirilmesidir. Bu, adamın "Mama just killed a man" gönderisinin, bir "piyano" ile alakalı olduğunu düşündürmesine ve ironik bir şekilde "Piyano Galerisi" önünde bulunmasına neden olur.