Betlike Marki de Sekban @Cemil_Marki Peygamberlik cidden zorlayıcı bir meslek. Teorik olarak en üstün zeka ile diyalog kuruyosun. Sonra dönüp normal ve geri zekalılara anlatmaya çalışıyosun konuştuğun şeyleri. İnsan cereyanda kalmış gibi oluyodur
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde, "Marki de Sekban" isimli bir kullanıcının Twitter'da paylaştığı bir tweet görülüyor. Tweet'te peygamberlik mesleğinin zorlayıcı olduğu ve teorik olarak üstün zeka ile yapılan diyalogların, normal ve geri zekalılara anlatılmaya çalışırken nasıl insanı "cereyanda kalmış" gibi hissettirdiği vurgulanıyor.
Tweet'teki espri, peygamberlerin veya dini liderlerin, insanlarla iletişim kurarken karşılaştıkları zorlukları ve fikirlerini anlaşılır bir şekilde aktarmanın güçlüğünü komik bir dille ele alıyor. "Geri zekalılar" ifadesi biraz olumsuz bir ton olsa da, temelde tweet, kompleks fikirlerin basit bir şekilde ifade edilmesinin zorluğunu, ironik bir yaklaşımla ele alıyor.