G MİT MİLLET İiSTİHBARAT O 7sa Mekke Medine bizim.! İmzalar atıldı.! 42 t7 46 173 KESKİNKELEBEK @vdt32 · 7sa C Nasıl t7 1 C MİT MİLLET İSTİHBARAT O 7sa Pentagon suudiyi 9 a bölüyor . t7 2 8 1 KESKİNKELEBEK @vdt32 7sa Biz masadamıyız 2 t2 2 MİT MİLLET İSTİHBARAT O @_fetih2019_ @vdt32 adlı kişiye yanıt olarak Bizim olmadigimiz masa yok 03:09 28 Haz 19 saatinde Twitter Web App 21
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, "MİT MİLLET İSTİHBARAT" adlı bir Twitter hesabının dört farklı gönderisi yer alıyor. İlk gönderide, "Mekke Medine bizim...." yazıyor. İkinci gönderide, "Pentagon suudiyi 9 a bölüyor...." yazıyor. Üçüncü gönderide "Biz masadamıyız" yazıyor. Dördüncü gönderide ise "Bizim olmadığımız masa yok" yazıyor.
Bu gönderilerde, MİT'in uluslararası olaylarda aktif bir rol aldığı ve büyük kararlar aldığı ima ediliyor. İlk üç gönderi, MİT'in dünyadaki güçlü kişilere ve kurumlara etkisi olduğunu ima ediyor. Ancak son gönderi, MİT'in aslında bu olaylarda bir etkisi olmadığını ve "masada" bulunmadığını belirtiyor.
Bu gönderiler, MİT'e ironik bir şekilde gönderme yapıyor. "Bizim olmadığımız masa yok" cümlesi, MİT'in aslında hiçbir yerde bulunmadığını ve önemli bir rol oynamadığını gösteren bir espri olarak yorumlanabilir.