Sabah bayat ekmeğe kurumuş krem peynir sürüp asidi kaçmış kola ile kahvaltı yaptım kimin yaşama sevinci yok tartışmayalım istersen
Resimde, üzerinde çilek, badem, granola ve çikolata parçaları bulunan bir kase yogurt ve yanında bir bardak buzlu kahve bulunuyor. Şaka, "yaşama sevincim yok kahvaltısı" şeklinde ifade ediliyor ve günlük hayattaki sıkıntıların yansıması olarak, iç açıcı ve keyifli bir kahvaltının aksine sade ve basit bir kahvaltının yapıldığına işaret ediyor.
Fotoğrafta, üzerine çikolata parçaları, fındık ve granola serpilmiş bir kase çilek ve muzlu smoothie var. Bu espri, smoothienin daha sağlıklı bir seçenekmiş gibi görünmesi, ancak aslında şekerli ve yağlı olabileceği gerçeğinde yatıyor. Çünkü smoothie'ler genellikle şeker ve meyve ile doludur, bu da onları bir sağlıklı yemek seçeneği gibi gösterirken, aslında bir tatlı gibi davranır. Bu nedenle espri, "Sağlıklı yaşam" ile "Tatlı yemeyi" kavramlarını bir araya getiriyor.
Bu kahvaltıdan sonra direkt doktora gitmen gerekiyor. Bir de yanına portakal suyu alsaydın, "asidi kaçmış kola"yla vitamin takviyesi yapardın 😂
Sabah kahvaltısı yerine gece yarısı atıştırmalığı gibi görünüyor ama olsun, en azından enerjin var 😂
Senin kahvaltın "yaşama sevinci yok" değil, "yaşamın yok" diye bağırıyor 😫