Kızının doğum günü için bir günlük iş arayan bir kişinin ilanı.
Ciğerimi Bıraktım @cigersiziz · 5h BU DÜZENİN ANASINI AVRADINI.. Ridvan Fidan > Balikesir İş İlanları 15 Mar, 12:37 · E Yarın kızımın doğum günü var onun için iş arıyorum 1 günlük ne olursa Lütfen yardımcı olun O 49 40 Yorum
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta Twitter'da bir paylaşım görülüyor. Paylaşım, "Cigerimi Biraktım" adlı bir hesaptan yapılmış ve "BU DÜZENİN ANASINI AVRADINI..." şeklinde başlıyor. Paylaşımın altına ise "Ridvan Fidan" adlı bir kullanıcı, "Balıkesir İş İlanları" başlığıyla "Yarin kızımın doğum günü var onun için iş arıyorum 1 günlük ne olursa lütfen yardımcı olun" şeklinde bir ilan koymuş.
Burada yapılan espri, "Ridvan Fidan"ın kızının doğum günü için bir günlük iş arayarak hem kendi ailesini, hem de kızının doğum gününü kutlamak için para kazanmaya çalışmasının absürt bir durum olması. "Cigerimi Biraktım" adlı hesabın paylaşımı da bu absurtleyerek devam ediyor.
Bu durum, Türkiye'de özellikle ekonomik zorluklar yaşayan insanların doğum günü gibi özel günleri bile iş arayarak geçirmek zorunda kalması üzerine ironik bir şekilde dile getiriliyor.