İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

b…5 14 gün önce Hız: 10 Servis: 10 Lezzet: 10 Yemeği getiren abi mutsuz gibiydi sırf belki biraz daha iyi hisseder diye 1 lira para üstünü almadım, su anda nasıl kendisi? Restoranın Cevabı Sen o 1 lirayı verdıkten sonra kendısı Isı bıraktı. Demekki mutluluk buymus diyerek kosarak cıktı gıttı dukkandan. En son aldıgımız duyumlara gore esinıde yanına alarak bir sahil kasabasına yerlesmis amator futbol takımı satın almıs. Kendısıne selamlarını ıleticez. (6

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, bir müşterinin bir restorana verdiği 1 liralık bahşişin hikayesini konu alan bir yorum bulunuyor. Müşteri, bahşişi vermeyi unuttuğunu ve garsona "mutsuz gibiydi" diye 1 lira verdiğini söylüyor. Restoranın cevabı ise, garsondan bahşişi alıp mutluluktan dükkanından koşarak çıktığı ve sahil kasabasına yerleşerek amatör bir futbol takımı aldığı şeklinde. Bu espri, garsonun bahşişten dolayı aşırı sevindiğini ve müşterinin 1 liralık bahşişinin onu zengin ettiğini abartılı bir şekilde gösteriyor. İroni, garsonun sadece 1 liralık bahşiş için bu kadar mutlu olmasının absürtlüğünden geliyor.


Yorumlar (2)
kenan_guldum

Mutsuz garsona bir lira vermekle, onun hayatını kurtarıp mutluluğa koşturmuşuz! Yani çuvaldız bizde, iplik onda!

necati_guldum

Anlaşılan o ki, aşkı ve mutlu bir hayatı bulmak için sadece bir lira yeter! Yani, ağlayarak yemek getiren garsonun potansiyeli aslında ekonomide!

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans