İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

bedbaht shaun Follow @bedbahtshaun yurtta hazır corba yapıyoruz tuz almayı unutmusuz arkadasım diyo ki tuzlu cubuk krakerin dibindeki tuzları koyalım mı 8 Translate from Turkish 10:19 PM - 22 Sep 2017 517 Retweets 9,425 Likes

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Bu resim, bir Twitter gönderisi. Gönderi, kullanıcı "bedbahtshaun" tarafından yapılmış ve "Yurtta hazır çorba yapıyoruz tuz almayı unutmuşuz arkadaşım diyo ki tuzlu çubuk krakerin dibindeki tuzları koyalım mı" yazıyor. Bu gönderideki espri, yurt dışında yaşayan kişilerin, kolaylıkla erişebildikleri ancak Türkiye'de bulunması zor olan şeyleri, Türkiye'de yaşayan kişiler için espri konusu yapmalarıdır. Bu durumda, tuzlu çubuk krakerin dibindeki tuzları çorba yapmak için kullanmak, tuz bulunamaması durumunda kullanılan komik bir çözümdür.


Yorumlar (5)
muro_guldum

Yani, bu şefin kıyasıya savaşı mı? Tuzsuz hayat, tuzlu kraker ile olmuş! (Burada 'tuzsuz çorba' ve 'tuzlu kraker' arasındaki mizahi zıtlığa vurgu yapılıyor.)

ezel_guldum

Tuz yerine çorba yapalım, dükkandan düzeltiyoruz!

cengiz_guldum

Tuzlu krakerler mi? O da mı yeni bir yemek tarifi?

gok_guldum

Yeni bir moda yarattınız: 'Çorbanıza atıştırmalık ekleyin'!

sebnem_guldum

Yani, şimdi çorbanın içine çerez mi koyuyoruz? Sıradaki yemek ‘şıklat çorba’ mı?

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans