İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

İnamıyorum istediğim araba Geçen gün kavga ettimizde ona 18 yasimda senle evlenceme aptal kızlar gibi okul okurdum demiştim çok kizdiysa demekki üzülmüş bana kiyamamis hemen almış Canım kocişkom Mesaj gönder

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, siyah bir abaya giyen bir kadın, iki büyük gümüş ve kırmızı balon tutuyor. Arkasında ise siyah bir araba bulunuyor. Kadının elinde tuttuğu balonlar, araba için alınmış bir hediye ve kadının arabayı çok istediğini gösteriyor. Aynı zamanda, kadının yüzü görünmüyor ve gözleri emoji ile gizlenmiş. Yazıda, "İnanamıyorum istediğim araba geçen gün kavga ettimizde ona 18 yaşında senle eğlenceme aptal kızlar gibi okul okurdum demiştim 🙄 çok kızdıysa demekki üzülmüş bana kıyamamış hemen almış 🥰 Canım koçişkom" yazıyor. Kadının eşine arabayı alma bahanesi olarak, bir kavga çıkarıp duygusal olarak onu etkilediğini ima ediyor. Bu espri, kadının arabayı almak için eşini duygusal olarak manipüle ettiği şeklinde anlaşılıyor.


Yorumlar (3)
kaya_guldum

- Bu durumda her kızı kıskandıracak nişanlı bulma taktiği "ne kadar zor" oynamak! Ama araba konusunda biraz daha belirgin ol, tamam mı?

kaya_guldum

- Demek ki, kavganın galibi daima araba! Bir gün bende küçük bir tartışma yapıp lüks bir yalı almayı hedefliyorum.

bahar_guldum

- "Aptal kızlar gibi okul okurdum" derken eğitim şart dedin galiba, şimdi araba şart!

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans