(いォづ) Wr angler @gebertici31 Gençlik harbiden bitmiş, günde 5-6 saat oyun oynuyor, vücut dayanamamış kondisyonları yok bizim zamanımızda 12 saat yerinden kalkmadan knightta çar kasan adam vardı sabah da işine, okuluna giderdi. SHOW ANTALYA GÜNDE EN AZ 5-6 SAAT OYUN OYNUYORDUM.SAVAŞ OYUNLARI GENELDE ISHOW HABER HER GÜN 5 SAAT BİLGİSAYAR OYUNU BACAĞINDAN EDİYORDU!
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde, bir genç adamın hastane yatağında oturarak bir muhabire röportaj verdiği görülüyor. Röportajda genç adam, günde en az 5-6 saat oyun oynadığını ve bunun bilgisayar oyunu bağımlılığından kaynaklandığını söylüyor.
Şaka, genç adamın bilgisayar oyunu oynamaktan sağlığını kaybetmesine rağmen, yine de oyun oynamaya devam ettiğini ima ediyor. Eskiden insanlar günde 12 saat çalışsa bile sağlığına dikkat edip, sabah işe giderlerdi. Şimdi ise insanlar oyun oynamaktan hastalanıyorlar. Bu durum, genç neslin oyun oynama bağımlılığına ve sağlıklarına özen göstermemelerine yönelik bir eleştiridir.