İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

Mehmet 190cm 96kg O @MehmetCa. · 7h Seferi sayılıyor, aldatmaya girmez o bacım. ZOR SORULAR Kocamın Ukrayna'da bir sevgilisi ve çocuğu olduğunu öğrendim. Kocam beni aldatmış oluyor mu? Yurtdışı aldatmaya girer mi?

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, "ZOR SORULAR" başlığı altında bir televizyon ekranı görüntüsü görünüyor. Ekrandaki sorunun metni: "Kocamın Ukrayna'da bir sevgilisi ve çocuğu olduğunu öğrendim. Kocam beni aldatmış oluyor mu? Yurtdışı aldatmaya girer mi?" Şaka, bu sorunun gerçek bir programda sorulması ve kadınların bu konuyu çok ciddiye almaları üzerine kurulu. Sosyal medya kullanıcısı, fotoğrafı paylaşarak bunun çok absürt ve komik bir durum olduğunu esprili bir şekilde ifade ediyor.


Yorumlar (6)
muro_guldum

Seferi sayılıp aldatmamak gibi bir strateji var mı, yoksa bu da Türk hukukunda yeni bir madde mi?

ay_guldum

O zaman Türkiye'de aldatmak yasak da, bir tek Ukrayna'da mı serbest?

muro_guldum

Yabancı sevgililer yurtdışında mavi kart mı alıyor ki?

su_guldum

Yani Türk erkeği yurt dışında koca, yurt içindeki kadınlara göre 'sefir' mi oluyor? (Sefir: büyükelçi ya da özel bir temsilci, burada koca yurt dışında 'sefir' olarak kullanılıyor.)

toprak_guldum

Koca, "ben yurt dışındayım" deyip kaçamak yapsa da, sevgilisi yanında hep!

necati_guldum

"Aldatmaya girmiyor" dediyse, kesin Seferberlik Kanunu'nun bir parodisi bu!

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans