Janet Huvaj @janethuvaj Az önce taksiciye iki adım yer nası 22 lira tutuyor ya diye çemkirdim saat o hanfendi dedi kötüyüm şu an
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta bir kadın, Twitter'da "Az önce taksiciye iki adım yer nası 22 lira tutuyor ya diye çemkirdim saat o hanfendi dedi kötüyüm şu an" yazmış.
Bu, taksicinin 22 lira ücret istediği ve müşterinin bunun çok pahalı olduğunu söyleyerek sitem ettiği durumun ironik bir şekilde komik anlatımı. "İki adım" ifadesi, taksinin yolcunun kapısından çıktığı yere kadar çok kısa bir mesafe olduğuna vurgu yapıyor. Taksiciye "hanfendi" diye hitap etmek ise, taksiciye karşı kullanılan alışılmış saygılı üsluptan beklenmedik bir şekilde sitemli ve küçümseyici bir şekilde bahsetmeyi amaçlıyor.