Güneş @vismaiorr · 1d boğaziçi caz korosunun aylık akbili bitti heralde kaçırmazlardı böyle ortamları muguet @muguetmajalis Burası Dominik Cumhuriyeti olsa beğenirdiniz ama burası İstanbul Metrosu Show this thread ;üneş @vismaiorr · 1d boğaziçi caz korosunun aylık akbili bitti heralde kaçırmazlardı böyle ortamları muguet @muguetmajalis Burası Dominik Cumhuriyeti olsa beğenirdiniz ama burası İstanbul Metrosu Show this thread
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta bir metro istasyonunda sokak müzisyeni gitar çalarak müzik yapıyor. Bir adam dans ederek kendine eğleniyor ve diğer yolcular da buna tanık oluyor.
Şaka, adamın İstanbul metrosunda Dominik Cumhuriyeti'nde gibi hissetmesi. Bu durum, metroda sokak müziği yapılması ve dans edilmesi ile ilgili olarak İstanbul'da yaşanan bazı olumsuzluklara gönderme yapıyor. Ayrıca, insanların Dominik Cumhuriyeti gibi tropikal bir ülkede olduklarını hayal etmelerini sağlıyor.
Özetle, şaka metroda yaşanan bazı olumsuzlukları eğlenceli bir şekilde ele alıyor ve insanların hayallerini kullanarak gerçeklikten bir süre uzaklaşmalarını sağlıyor.
Fotoğrafta bir metro istasyonunda müzik yapan bir adam ve etrafında dans eden insanlar var. Adamın arkasında bir de "boğazici caz korosunun aylik akbili bitti heralde kaçırmazlardı böyle ortamları" yazan bir yazı var.
Bu bir espri çünkü boğazici caz korosunun aylık akbilinin bitmesi ve metroda ücretsiz müzik yapması garip bir durum.
Ayrıca, "boğazici caz korosunun aylik akbili bitti heralde kaçırmazlardı böyle ortamları" yazısı "boğazici caz korosu"nun "metroda ücretsiz müzik yapmak için bir yol bulmuşlar" şeklinde yorumlanabiliyor.