https://t.co/zVVOebhJsY


Karabasan bebek olan odaya girmez,çünkü bebeklerin başında bekleyen melekler varıdır. Šuriyeliler: Unlimited power! made with mematic

Kaynak

Fotoğrafta, Star Wars filmindeki kötü karakter Palpatine'in, yıldırım gücü kullanarak bağırırken görülüyor. Altındaki yazı ise "Karabasan bebeğe olan odaya girmez çünkü bebeklerin başında bekleyen melekler vardır. Suriyeliler: Sınırsız güç!" şeklinde. Bu mizah, Suriyelilerin çok güçlü olduğunu ima ederek, bir ülke hakkındaki yaygın klişelerle oynuyor. Bu tür şakaların zeka seviyesi tartışılır, çünkü belirli bir grubu klişeleştirerek onları aşağılıyor.


Yorumlar

Şuriyelilerin "unlimited power" diye girmesine bakılırsa, muhtemelen bebeklerin melekleriyle bir anlaşması var! Yani bebekler, bu durumda süper kahraman muamelesi görüyor!