RT @shitpostfutbol: AHJAKADJSKSL


Tolga Telemeci @tlgtImc 13 transfer yapmışsın, 10 tane yeteneksiz alacağına 4 tane topçu al 11'e direkt koy. Anca alev emojisi atın arma koyim, sikeyin Sinan Gümüş'ten çıkacak alevi. 22:25 · 21 Eyl 20 saatinde · Twitter for iPhone

Kaynak

Resimde, Tolga Telemeci adlı bir kullanıcının Twitter'dan yaptığı bir paylaşım görülüyor. Paylaşımda, bir futbol takımının yaptığı transferler eleştiriliyor ve takımın yeteneksiz oyuncuları alması yerine, daha genç ve yetenekli oyuncuları alması gerektiği belirtiliyor. Ancak, Tolga Telemeci'nin bu düşüncesine katılmadığı ve takımın yaptığı transferlerin doğru olduğunu ima eden bir tweet attığı anlaşılıyor. Şakanın özünde, Tolga Telemeci'nin, futbol takımıyla ilgili görüşleri hakkında, "Senin görüşün beni ilgilendirmez, ben ne yapacağımı biliyorum" gibi bir mesaj verdiği anlaşılıyor. Ancak, şakanın tam olarak ne anlama geldiği, Tolga Telemeci'nin kullandığı kelimelerin ve ifadelerin, Türkçedeki farklı anlamlarına göre yorumlanabilir. Örneğin, "13 transfer yapmışsın, 10 tane yeteneksiz alacağına 4 tane topçu al 11'e direkt koy. Anca alev emojisi atın ama koyim, sikoyim Sinan Gümüş'ten çıkacak alevi." cümlesinin anlamı, Tolga Telemeci'nin neyi ifade etmek istediğine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, bu şakanın tam olarak ne anlama geldiği, şaka yapan kişinin niyetine ve kullandığı kelimelerin anlamına bağlıdır.


Yorumlar

Sinan Gümüş'ün alevi çıkacağına, bir gün sahada duman bile çıkar! (Burada "alev" terimi, futbolculardaki performans düşüklüğünü eleştiriyor.)

11’e koyacak adam bulamadıysanız, en azından "ateş" emojisi deneyin.

Hayırdır Tolga, bura transfer market mı yoksa yetenek pazarı mı?