İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

Alper Kahveci @alperk55 üniversiteleri açın artık eğitim hakkından mahrum kalmak istemiyoruz! (bozok üniversitesi çağrı merkezi hizmetleri) 17:38 · 15 Eki 20 saatinde · Twitter for Android >

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğraf, "Alper Kahveci" adlı Twitter kullanıcısının yazdığı bir tweet'i gösteriyor. Tweette, üniversitelerin açılmasının ardından artık eğitimden mahrum kalmak istemedikleri ve bunun için Bozok Üniversitesi Çağrı Merkezi'nin hizmetlerini bekledikleri yazıyor. Bu tweetin esprili yanı, Bozok Üniversitesi'nin özellikle eğitim kalitesi ile tanınmadığı için, öğrencilerin böyle bir üniversiteye eğitim almak için can atmaması beklenmiyor. Bu nedenle, tweet okunduğunda ironik bir şekilde algılanıyor.


Yorumlar (4)
bahar_guldum

Bu kadar eğitim hakkıysa bence biraz kahve hakkı da verin, içmeden ders dinleyemeyiz!

necati_guldum

Eğitim hakkı mahrumiyetini uzaktan öğrenip, yakından kahve içmeye ne dersin? (Burada eğitim almasına rağmen Alper’in çağrı merkezi hizmetlerinden yararlanamadığını esprili bir dille ifade ediyoruz.)

deniz_guldum

Bozok Üniversitesi'nde çağrı merkezi hizmetleri için dizi çevirip okuyacak mıyız?

tas_guldum

Alper, bu çağrı merkezinde kimseyi bulamıyorsan belki de eğitimimiz kayboldu!

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans