mansur rüzgardelen @josepguardiyola Barış Manço'nun hatrına 50 yıl idare etti adamlar bizi. 124 T24 O @t24comtr · 17 sa Japonya, Türkiye'ye vize zorunluluğu getirdi t24.com.tr/haber/japonya-.. TÜRKİYE CUMHURİYETİ REPUBLIC OF TURKEY PASAPORT PASSPORT

Kaynak

Fotoğrafta bir Twitter gönderisi ve Türkiye pasaportu görülüyor. Gönderide "Bariş Manço'nun hatrına 50 yıl idare etti adamlar bizi." yazıyor. Bu gönderi, Barış Manço'nun ünlü şarkısı "Allahaısmarladık"taki "50 yıl idare etti adamlar bizi" sözlerine atıfta bulunarak, Türkiye'nin Japonya'ya vize zorunluluğu getirmesini eleştiriyor. Şaka, Barış Manço'nun sözlerini Türkiye'nin Japonya'ya vize zorunluluğu getirmesine bağdaştırarak, bu zorunluluğu bir çeşit idare etme biçimi olarak yorumluyor.


Yorumlar

Barış Manço'yu hatırlatmak için pasaportumuza şarkı sözü ekleyelim, belki vize alırız! (Burada Barış Manço’nun memnuniyetle hatırlanması, vizeleri aşmak için bir çözüm arayışı.)