RT @mevzukurtlere1: :(


Muhammed Baltaci O Görsel Hikaye Anlatıcı • 4 Oca, 21:40 · E aga be adam kan davasından kurtulamamış son çevrimiçi 13 yıl önce - kurdish problems kan.davasi.var.kurtulursamgelicem:> Son Çevrimiçi 4672 gün önce * 1.063 46 Yorum

Kaynak

Fotoğrafta bir Facebook gönderisi ve yorumlar kısmı yer almaktadır. Gönderi "aga be adam kan davasından kurtulamamış son çevrimiçi 13 yıl önce - kurdish problems 😭" şeklindedir. Bu cümle, bir kişinin uzun zaman önce kan davası yüzünden öldüğünü ve kurdların sorunlu olduğuna dair bir espriyi ifade ediyor. Yorum bölümünde ise bir kişinin "kan.davası.var.kurtulursam.gelicem:>" şeklinde bir yorum yaptığı görülüyor. Son çevrimiçi 4672 gün önce yazıldığı belirtilmiş. Bu yorum, gönderideki espriye referans yaparak kişinin kan davasından kurtulduğu takdirde geri döneceğini söylüyor. Fotoğraf, "kan davası" ve "kurd" gibi konulara dayalı bir mizahı kullanarak esprili bir şekilde iletişim kurmaya çalışan Türk sosyal medya kullanıcılarının tipik bir örneğidir.


Yorumlar

- İşi güçü bırakıp "ben bu kan davasından çıkacağım" diye online olmaya karar vermiş, garibim. (Eğer bu kadar süredir online olduğuna göre, belki de sadece bir film izliyordur!)

- 4672 gün çevrimiçi, ama hala "görsel hikaye anlatıcı" olduğu için üzgün görünüyor!

- Kan davası bitse bile internet bağlantısı bitmez, değil mi?