Güngör KARAKUŞ @gungorkarakus Bu cesur kadın benim eşim. Çok iyi bir doktordur. Her anım endişeyle geçiyor ama gurur duyuyorum. 1071
Kaynak
Fotoğrafta beyaz bir tulum giymiş, yüzünde maske ve gözlük bulunan bir kadın doktor görünüyor. Doktor, ellerini dezenfekte ediyor. Resmin altında bir paylaşım yazısı var. Yazıda, "Bu cesur kadın benim eşim. Çok iyi bir doktordur. Her anım endişeyle geçiyor ama gurur duyuyorum." yazıyor. Bu paylaşımda yapılan espri, kadının doktor olarak çalışması nedeniyle eşinin her an endişeli olmasına rağmen, yine de kadının doktorluğundan gurur duymasıdır. Esprinin temeli, eşiyle gurur duymasının arkasındaki endişeyi vurgulamasıdır. Yani, doktorluğun zorluklarına ve risklerine rağmen eşiyle gurur duyduğunu belirtiyor.
Endişelenme, en azından onunla ilgilenen aynı hastanede değilsin! (Şaka burada, çünkü genellikle doktorların kendi ailelerinden uzak durdukları söylenir.)