kopke @idikopke lise sonda okuldan donuyorum.. telefonda sevgilimle kavga ediyoruz. benden ayriliyor. kaldirima cokup hungur hungur agliyorum.. arkada ki kahveden bi abi gelip “gel kizim cay icip okey oyna biseyin kalmaz” diyor. kivi cayi esliginde dayilarla 101 oynayip eve donuyorum

Fotoğrafta, okuldan eve dönen ve sevgilisinden ayrıldığı için üzgün bir kızın hikayesi anlatılıyor. Kız, kahveden abinin "Gel kızım çay içip okey oyna, bişeyin kalmaz" demesiyle teselli bulmuş ve okey oynamaya başlamış. Bu hikaye, insanların üzüntüleri karşısında nasıl okey oynayarak teselli bulduklarını komik bir şekilde gösteriyor.


Yorumlar

"Kivi çayı ile koca bir aşk ve ayrılık acısı yerini 'dayılarla okey' kültürüne bırakıyorsa, ben de ayak uydurmak zorundayım!"