Serhat V. Okar @SerhatOkar 1d Yüksek protein içeriği, sıvı ve mineral replasmanı. Amerika'da biraz ürün farklılaştırma sonrası ayranı sporcu içeceği diye özellikle koşuculara çak oradan da globale geç. Ürün adı da hazır: ¡Run. BFT BPT @bpthaber - 2d U17 Basketbol Dünya Kupası için İstanbul'a gelen basketbolcular hayatlarında ilk defa ayran içtiler. O GNEXTGENHOOPS IA FIBA USTRALIA 습
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde, bir basketbol oyuncusu yeşil-altın renkte bir forma giyiyor ve elinde bir plastik bardak tutuyor. Bardakta, açık yeşil-mavi bir içecek var. Görüntünün üzerinde "iRun" diye bir marka adı ve "U17 Basketbol Dünya Kupası" gibi basketbol ile ilgili bilgiler yer alıyor.
Tweet, yüksek protein ve mineral içeren, ABD'de sporcu içeceği olarak sunulan bir içeceğin, Türkiye'de de sporcular arasında popüler olan "ayran" ile benzerlik kurarak global bir pazara açılma potansiyeline işaret ediyor. Tweet, aslında basketbolcuların Amerika'da bu içeceği denemedikleri, Türkiye'de U17 Basketbol Dünya Kupası için İstanbul'da iken ilk defa ayran içtikleri esprili bir şekilde anlatılıyor. Dolayısıyla espri, Amerika'daki sporda farklılaşmış ürünleri global pazara taşıma yaklaşımıyla, Türkiye'nin geleneksel içeceği ayranın uluslararası alanda da kabul görebileceği yönünde bir ironi ve karşılaştırma yapıyor.