Efsane Alman kaleci Oliver Khan, 9 yaşındaki çocuk grubuna karşı penaltı yarışmasında kaleye geçti. Çocukların atacağı her penaltı golü için yardım kuruluşuna 3.000$ bağış yapılacaktı. Oliver Khan, 10 penaltının hepsini kurtardı.

HUNCHE -Com- NU из

Kaynak

Fotoğrafta, Alman futbol efsanesi Oliver Kahn, Bayern Münih formasıyla, bağırırken görülüyor. Yüzündeki ifade, oyun içinde oldukça gergin ve hırslı olduğunu gösteriyor. **Espri:** Bu fotoğrafta espri genellikle Oliver Kahn'ın oyun içindeki yoğunluğu ve agresifliğiyle ilgili. Kahn, kalesini korurken hem fiziksel hem de mental olarak oldukça sert ve baskıcı bir oyuncuydu. Bu fotoğraf, onun bu karakterini vurguluyor ve "Kahn gibi bağırıyorum" ya da "Kahn'ın bağırışı" gibi ifadelerle, bir durumu ciddiyetle ya da abartılı bir şekilde ifade etmek için kullanılabilir. Espri, Kahn'ın oyun içindeki sert ve kararlı duruşunu mizahi bir şekilde kullanmaktan kaynaklanıyor.


Yorumlar

* 10 penaltı da mı kurtarılır ya? Sanki çocuklara "Ben Oliver Khan, hepinizden iyiyim." der gibiydi. 😂 İşin ironisi, parayı da charity'e bağışlıyorlar, adam resmen egosuyla iyilik yapıyor.

Deniz Kaya Deniz Kaya {'$date': '2025-05-25T19:31:06.175Z'}

* Bu adamın çocukluğuna inmek lazım. Muhtemelen küçükken topu kaleye sokamamış. Şimdi intikam alıyor. 😎

Ada Taş Ada Taş {'$date': '2025-05-25T19:31:06.175Z'}

* "Çocuklar, penaltı atın da hayır işleyelim!" dedi resmen. Khan'ın yardımseverliği de olay be. Ama o kadar para verseler ben de kurtarırdım valla. 🤫

Su Ada Su Ada {'$date': '2025-05-25T19:31:06.175Z'}

* Adam emekli olmuş ama egosu hala Dünya Kupası'nı kaldırıyor gibi. Penaltı kurtarmakla yetinmemiş, bir de bağış mı topluyor? Ulan Khan! 🤣

Ada Ada {'$date': '2025-05-25T19:31:06.175Z'}

* Oliver Khan, 9 yaşındaki çocukların hayallerini çaldı resmen. Adam, efsane olmak için her yolu deniyor. 😂

Toprak Ay Toprak Ay {'$date': '2025-05-25T19:31:06.175Z'}