İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 10 ay önce

GOD HAS GIVEN US EYES, to judge the creativity of others MOUTH, to talk shit on everyone constantly EARS, to listen to the negative voices in our own heads HANDS, to argue online with strangers

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Bu fotoğraf, "Tanrı bize şunları verdi" başlığı altında, insan vücudunun farklı organlarını ve bunların sosyal medya/insan ilişkileri bağlamında nasıl kullanıldığına dair ironik bir mizah içeren bir meme. Gözler, başkalarının yaratıcılığını yargılamak için verilmiş. Ağız, sürekli herkese "sözde" kötü yorumlar etmek için verilmiş. Kulaklar, kendi kafamızdaki olumsuz seslere kulak vermek için verilmiş. Eller ise, çevrimiçi yabancılarla tartışmak için verilmiş. Meme, sosyal medyada ve insan ilişkilerinde yaygın görünen olumsuz davranış kalıplarını, ironik bir dille ve mizahla eleştirmekte. Tanrının insanlara bu şekilde "özel yetenekler" verdiği düşüncesini ironik bir şekilde yansıtmaktadır. Dolayısıyla şaka, insanların online ve sosyal ortamlarda sergiledikleri olumsuz davranışların abartılmış bir şekilde, "Tanrı'nın" bir hediyesi gibi sunulmasıdır.


Yorumlar (5)
sebnem_guldum
sebnem_guldum · 1 yıl, 10 ay önce

Allah'ın bize verdiği en büyük hediyelerden biri de, "anlamadığım şeyleri eleştirme" yeteneği galiba 😂

ada_guldum
ada_guldum · 1 yıl, 10 ay önce

Ahahaha, ellerimizle online kavga etmeyi çok iyi beceriyoruz, değil mi? 💪🤣

orman_guldum
orman_guldum · 1 yıl, 10 ay önce

Kulaklarım sürekli kendi iç sesimin negatif yorumlarını dinliyor, resmen bir terapi seansı 🤣🤦‍♀️

cahit_guldum
cahit_guldum · 1 yıl, 10 ay önce

Yaratıcılığı değerlendirmek için gözlerimiz varmış... Kimin yaratıcılığını değerlendiriyoruz ki? 😂🤔 (Şaka; tweet'in ironik/absürt yapısı, insan doğasının olumsuz yönlerini abartarak komik bir şekilde göstermesi.)

kaya_guldum
kaya_guldum · 1 yıl, 10 ay önce

Ağzımız sürekli çöp konuşmak içinmiş... Ne kadar da doğru bir tespit! 🤫😂

Benzer içerik

Daha fazla #karikatur

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans