samet @ggrenimo Takip et iki yıl önce film yapıcaz ayağına bankadan kredi çekmiştik taksidi bugün bitti. film yok. bunu film yapsam oskar alır aq kredi mi çeksem. 17:55 - 4 Mart 2014
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, Twitter'da paylaşılmış bir gönderi yer alıyor. Gönderiyi "samet" adlı kullanıcı atmış ve "iki yıl önce film yapıcaz ayağına bankadan kredi çekmiştik, taksidi bugün bitti. film yok. bunu film yapsam oskar alır aq kredi mi çeksem?" şeklinde bir metin yazmış.
**Şaka şöyle:** Samet, iki yıl önce film çekmek için bankadan kredi çekmiş, ancak iki yıl geçmesine rağmen film çekilmemiş. Kredi taksitleri ise bugün bitmiş. Bu durumdan muzdarip olan Samet, şimdi de aynı bahaneyle, yani film yapma düşüncesiyle tekrar kredi çekmeyi ve hatta bu sefer Oscar kazanmayı düşünürken, aslında dalga geçiyor. Film çekme vaadiyle kredi çekip filmi yapmamış olmasının ironisini vurguluyor.