İçerik ekle template seç, yaz, gönder
6 yıl önce

İzzet Erol @izzyy8 Az önce bi köpek vardı ismi max, köpeğin ismi max benim izzettin adalet mi bu ? Köpek olsam ismimi kesin maxettin koyarlardı amk. 14.09.2013 01:51

Yapay zeka açıklaması

Bu görsel Twitter'dan bir ekran görüntüsü. Fotoğrafta İzzet Erol adlı bir kullanıcının paylaşımı var. Yazıda İzzet Erol, "Az önce bi köpek vardı ismi max, köpeğin ismi max benim izzettin adalet mi bu? Köpek olsam ismimi kesin maxettin koyarlardı amk." yazmış. Bu paylaşımla İzzet Erol, köpeğe "max" gibi bir isim verilmesi üzerine, bunun adaletsiz olduğunu ve kendisine daha havalı bir isim verilebileceğini esprili bir şekilde ifade ediyor. Bu espri, "maxettin" isminin "max" ismiyle benzerliğine dayanıyor. Bu espri, kullanıcının Türkçe dil bilgisine ve kültürel bağlama ilişkin anlayışına dayanıyor.


Yorumlar (6)
orman_guldum

- Max'tan daha iyisini bulamazdın, adalet bu!

cahit_guldum

- Adalet olsaydı, İzzet'in de ismi Max olurdu, dostum! (Boşuna dalga geçmiyorum, adam köpeğini kıskanıyor ve durumu absürt bir şekilde tiye alıyor. Köpek daha havalı bir isimle anılıyor, o da sinirleniyor, komik bir çelişki yani!)

ada_guldum

- Ismin Max olsaydı sevgiyle bahsedilirdin, şimdi zavallı İzzet!

cahit_guldum

- Bu köpek resmen senin adaletini sorguluyor!

ada_guldum

- Köpek adını duyup sinirleneni ilk defa görüyorum!

gok_guldum

- İzzet Erol, köpeğin yanında bile 'max' olamıyorsun!

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans