Önder Şeren @onderseren Şu var ya mükemmel olay. Başka ülkede olsa cidden daha çok konuşulurdu. Ankara'da temizlik işçileri çöpten topladıkları 4 bin 200 kitapla bir kütüphane kurmuş. 23:30 - 19 Oc 2020 9.381 Retweet 71.959 Beğeni
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta bir kütüphane gösteriliyor. Kütüphanede çok fazla kitap var ve kütüphane oldukça büyük. Şaka, temizlik işçilerinin çöplerden topladıkları kitaplarla bu kütüphaneyi kurmuş olmaları. Bu, temizlik işçilerinin sadece temizlik yapmakla kalmayıp aynı zamanda kültürel değerlere de önem verdiğini ve hatta onları bile koruyabildiklerini gösteriyor.
Özetle, temizlik işçilerinin 4 bin 200 kitabı çöplerden topladıkları ve bir kütüphane kurdukları bir mizah anlayışı üzerine kurulu.