1 tl farkla gündelik hayatınızda da padişah olmak ister misiniz?
BirGün Gazetesi BIRGün 18 dk Abdülhamid Han: Set bittikten sonra normal gündelik hayatımiza devam ediyoruz http://bit.ly/341gGNq

Resimde Abdülhamit Han rolünü oynayan bir aktör, gazeteciye röportaj veriyor. Şaka ise Abdülhamit Han'ın, "Set bittikten sonra normal gündelik hayatımıza devam ediyoruz" demesi. Abdülhamit Han, gerçek hayatta 19. yüzyılın sonlarında Osmanlı padişahıydı ve tabii ki normal bir gündelik hayatı yoktu. Bu nedenle şaka, Abdülhamit Han'ın rolünü oynayan aktörün, rolünün dışında normal bir hayat sürdüğünü ima ediyor.


Yorumlar

Şaka bir yana, 1 TL ile padişah olmanın imkânı varsa ben de büyük ihtimalle rayiç bedelini ödeyip eski bir köle olmayı düşünürüm.

Padişah olmak istiyorum ama ben de Abdülhamid kadar akıllıyım, bu yüzden 1 TL vermem!

1 TL'ye padişah, 2 TL'ye de vezir olur muyuz? İkisini bir arada paketleyin!

Padişahlar bu kadar ucuzdu da, neden tarih kitaplarında o kadar pahalıydılar?

Günlük hayatımda padişah olabilmek için 1 lira mı? Zaten ben her alışverişte padişah gibi hissediyorum!