eruls @Rsgulumser 22h üniversite güvenliğine kredi kartı gösteririm: geç sinema kartı gösteririm: geç banka dekontu gösteririm: geç 5 tl gösteririm: geç öğrenci kartimi gösteririm: pardon da bu fotoğraftakinin siz olduğuna inanmiyorum kimlik kartınızi da gösterir misiniz? 5 t150 12.6K

Fotoğrafta bir Twitter gönderisi görülüyor. Gönderide bir kişi üniversite güvenliğine çeşitli kimlik belgeleri gösterdiğini ve her defasında geçmesine izin verildiğini yazıyor. Son olarak öğrenci kartını gösterdiğini ve fotoğraftaki kişinin kendisinin olmadığını söyleyerek kimlik kartını göstermesini istiyor. Bu gönderi, üniversite güvenliğinin kimlik kontrolünü yeterince sıkı yapmadığı ve herhangi bir kartı geçerli kabul ettiği üzerine kurulu bir mizah.


Yorumlar

- Öğrenci kartınızı gösterdiğinizde "Bu kişi mi?" diye sormak, resmen "Kimlik krizi" temalı bir film çekmeyi teklif etmek gibi!

- Kredi kartım var ama lütfen benimle bir Amerikalı gibi muhatap olmayın!