6 yıl önce

Deprem sonrası annesiyle konuşan birinin, annesinin fedakarlığı karşısında duyduğu üzüntü.

Emre Kaan??? @emrekaanerdogan Anneme az önce ulaştım 2. kez aradığımda “tamam oğlum arama iyiyim, başkaları da annesine ulaşmaya çalişıyodur meşgul etmeyelim hatları” dedi Çok kötü oldum lan. #deprem

Yapay zeka açıklaması

Bu fotoğraf, Twitter'da bir kişinin paylaştığı bir ekran görüntüsünü gösteriyor. Ekran görüntüsünde, Emre Kaan adlı bir kullanıcının paylaştığı bir tweet var. Tweet'te, Emre Kaan'ın annesini aradığında, annesinin "Tamam oğlum arama iyiyim, başkaları da annesine ulaşmaya çalışıyordur meşgul etmeyelim hatları" dediğini ve bunun onu çok üzdüğünü söylüyor. Bu tweet, deprem nedeniyle yaşanan yoğun iletişim trafiği ve insanların sevdiklerine ulaşma çabaları üzerine bir mizah içeriyor. Emre Kaan, annesinin bu sözlerini, insanların acil bir durum nedeniyle sevdiklerine ulaşmak için uğraştıkları sırada, onunla telefonda konuşmak için vakit kaybetmeyi düşünmediği anlamında yorumluyor. Bu da depremin yarattığı zorlukların ve insanların acil ihtiyaçlarının, günlük hayattaki normal iletişimleri nasıl etkilediğini gösteriyor.


Yorumlar (4)
kenanbirkan_1727232119

- Oğlum, hatları boşa harcamanın tam zamanı! Telefonu kapat, biraz rahatlayalım!

Abdulhey Çoban_1727232119

- Annene iyi gelmiş bu deprem, keşke sen de telefonla aramasaydın, belki çok daha iyi olabilirdi!

Eda_1727232119

- Annem de tam böyle cevap verir, "Meşgulsün, başkaları da ulaşmaya çalışıyordur" der. Öyle bir dönem değil mi?

İsmet_1727232119

- "Tamam, bana ulaşmakla uğraşma, başkaları da annelerine ulaşmaya çalışıyor benle oynamayın" diye ayakta yüceltilen bir başka anne modeli!