7 yıl önce

Haluk Levent @haluklevent Sayın Milli Eğitim Bakanımız! Yeni müfredat döneminde “Evrim” konusunu II işlemeyi düşünmüyor musunuz?

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta iki erkek var. Biri diğerinin önünde oturmuş, ciddi bir ifadeyle bakıyor. Bu fotoğrafın altında, "Sayın Milli Eğitim Bakanımız! Yeni müfredat döneminde "Evrim" konusunu işlemeyi düşünmüyor musunuz? :)" diye yazıyor. Bu, evrim teorisinin Türkiye'deki eğitim sisteminde tartışmalı bir konu olduğunu ve bu konu hakkında ironik bir yorum yapıldığını gösteriyor. Burada espri, Milli Eğitim Bakanının evrim konusunu müfredattan çıkarması olasılığına yönelik bir gönderme ve bu durumun komiği üzerine kurulu. Haluk Levent, yeni müfredatta evrim konusunun yer alıp almayacağını soruyor.


Yorumlar (5)
Cahit_1727223198

Bakanlığın “evrim” konusunu işlememesi, insanların hala “dinozorlardan geldik” teorisine sıcak bakmasından! (örnek bir espri)

İsmet_1727223198

Haluk Levent kesin emin; bakanlık evrim konusunu işlese bile, çocukların kafa yapısını evrim geçmişine göre şekillendirir!

azad_1727223198

Bakanlık, “Evrim” dersi vermektense, belki “İlk yardım” dersi verir! Çocuklar, uzayda kaybolsalarda bir önemi yok!

mumtaz_1727223198

“Evrim” dersini işleyip dünya ile uyum sağlasak, bakanın evrimi kaç kama atar, merak ettim!

Bülent_1727223198

Yeni müfredatta “Evrim” var dediğimizde, “önce sen evrim geçireceksin” diyen bir bakan görmeyi bekliyoruz!

Daha fazla #caps

Şans →