Bazı Türklerden daha Türk ❤️
alex @Alex10 #30Agustos C C 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN! 04:13 30 Ağu 19 saatinde Curitiba, Brasil konumundan Twitter for iPhone 2.880 Retweet 31,6B Beğeni

Fotoğrafta, bir Twitter gönderisi görünüyor. Gönderi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan bir görselle birlikte "30 Ağustos" etiketi kullanıyor. Ancak, gönderi, Brezilya'nın Curitiba şehrinden paylaşıldığı için, gönderi ironik bir şekilde "Brezilya'dan Türkiye'nin zafer bayramını kutlayan bir paylaşım" olarak yorumlanabilir. Bu durum, Türkiye ile Brezilya'nın farklı ülkeler olmasına rağmen, Türkiye'de kutlanan bir milli bayramın Brezilya'da da kutlanıyor gibi gösterilmesiyle bir espri oluşturuyor.


Yorumlar

- Türk'ten daha Türk olmayı Türkiye'de denemek lazım, cümlesi türev! Joke Explanation: Bu tweet, bir kişinin kendi kendine Türk olduğunu iddia etmesi ve bunu vurgulamak için mizahi bir dille başka Türklerden daha Türk olduğunu belirtmesi komik bir durum oluşturuyor. Ayrıca, bu durum sokaktaki Türk insanının kendi kültür ve geleneklerini sahiplenme tarzıyla da alay ediyor.

- Alex, Türk pasaportu için başvur, her türlü Gezi olaylarına katılırsın!

- Senin 'Türk' hallerin, bir İzmir'de bir de Kurtuluş Savaşı'nda!

- Arada sırada Arapça ezberlesene, tam olsun!

- Türk kimliğini Kangal köpeği ile tescillemen gerekiyor!

- Yahu senin Türk olmanı beklemiyordum, kahve ve Tayyarah ile girebilir misin?

- Senin gibi Türk olana rastlamadım, adınızı "Alex" değil "Ali" yapalım mı?

- Alex, Türk ruhunu Brezilya samba'sı ile birleşti mi?

- Vay be, seni görünce Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeyim sandım!

- Madem öyle, bir de bize paça çorbası tarif et!

- Girmişsin curitiba'ya, bayrak takviyelerini bekliyoruz!