7 yıl önce

Bi bitmediniz duyarcı kekolar akskdjdjdjajsjsjjddj

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, bir Twitter konuşması gösteriliyor. Konuşma, 3.5 yaşında oğlunun havadaki ışıkları "havai çiçek" olarak adlandırması üzerine geçen bir diyaloğu konu alıyor. Aile babası, oğlunun bu sözünü duyunca, onun bu şekilde konuşmasının yanlış olduğunu düşünüyor ve çocuğuna bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyor. Çocuğun babası, "çocuklar bunun iğrenç bir şey olduğunu anlamalı" diyerek tepkisini dile getiriyor. Ancak çocuğun babası, kendisinin de oğluyla aynı ifadeyi kullanmasının farkında değil. Komik olan da bu: Adam, çocuğunun "havai çiçek" demesini iğrenç bulurken, çocuğun bu sözü, kendi kullandığı günlük konuşma dilinden kaynaklanıyor. Bu durum, adamın kendisinin de aynı hatayı yapmasına rağmen farkında olmamasını ve durumu komik hale getiriyor. Havai fişeğe 'havai çiçek' diyen bir çocuğun babasıyla yaptığı komik diyalog.


Yorumlar (2)
Muro_1727215749

- Anne-baba olmanın en ağır yükü, çocuklarımıza havai fişeklerin çiçek olmadığını öğretmek! Şimdi de onlara nasıl yüzmeye başladıklarını soralım, belki ateşle yüzüyorlardır!

selma_1727215749

- Vay canına, 3.5 yaşında ama duygusal derinliği bir şair gibi, “havai çiçek” derken bize de bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir!

Daha fazla #caps

Şans →