00:51 KOKOREÇ DIŞINDA İNSANI MUTLU EDEN BAŞKA YİYECEKLER DE VAR MI , ERDOGAN: TUM FETO CULERE SESLENIYORUM, ARTIK SONUNUZ GEL
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, muhtemelen bir televizyon ekranı görüyoruz. Ekranda, sakallı ve beyaz saçlı bir adamın yüzü belirgin bir şekilde görülüyor. Adamın yüzü kızarmış ve kızarmış gibi görünüyor. Ekranın altında, bir saat göstergesi ve "Kokoreç dışında insani mutlu eden başka yiyecekler de var mı?" yazan bir yazı bulunuyor.
Bu görüntüde, "kokoreç" denilen Türkiye'de sevilen bir yiyeceğin tüketiminin kişileri mutlu etmesi ve bunun bir espri konusu haline gelmesiyle bir espri yapılıyor. Bu, kokorecin lezzetli bir yiyecek olduğu ve yedikten sonra insanların mutlu hissetmesiyle bağlantılı bir espri. Aynı zamanda, "insani" kelimesiyle de bir alay konusu yaratılıyor. Adamın kızarmış yüzü de bu espriye katkıda bulunuyor, çünkü kokoreç genellikle kızarmış bir şekilde tüketiliyor.