Gamze @gamzelerce Bir dergide yazım çıkacak. Ama derginin yıllık abonelik ücreti pound üzerinden olduğundan aboneliğim yok ve yazıyı okuyamayacağım. Bunu en son Tolstoy falan yaşamıştı.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde, Twitter'da Gamze kullanıcı adlı bir kişinin paylaştığı bir tweet görülüyor. Tweet'te, bir derginin yıllık abonelik ücretinin pound üzerinden olduğu ve bu nedenle abone olamamayı, yazıyı okuyamamayı ve bu durumun geçmişte Tolstoy'un yaşadığı bir durum gibi olduğunu esprili bir şekilde anlatıyor.
Joke, abonelik ücretinin yüksekliği nedeniyle dergiyi okuyamama durumunu, edebiyat tarihine gönderme yapılarak esprili bir şekilde ele alıyor. "Tolstoy falan yaşamıştı" kısmı, yüksek bir ücret karşısında abone olamamanın, belki de tarihte önemli yazarların da benzer bir şekilde zorluk yaşamış olabileceği düşüncesini komediyle birleştiriyor. Özetle, durumu komik ve abartılı bir şekilde ifade etmeyi amaçlıyor.