İçerik ekle template seç, yaz, gönder
10 yıl önce

BEYLER YALNIZ MÜZİĞİN SESİNİ KISALIM BİRAZ · YARIN KONSERİM VAR ÇALIŞMAM LAZIM.KONSANTRE · OLAMIYORUM.Bİ DE MUTFAĞIN KAPISI AÇIK KALMASIN · SOĞUK GİRİYO İÇERİ!.. BU ARADA MERABA ARKADAŞIM.TANIŞMADIK · SENLE.BEN FREDİ… BEN DE CELAL HAYATIM BOYUNCA YURTLARDA,ÖĞRENCİ EVLERİNDE · UYKUDAN UYANIP GELMİŞ,DAR EŞOFMANLI İNSANLAR · TARAFINDAN UYARILDIM.RAHATIMI KAÇIRDI HEP · DAR EŞOFMANLILAR.KENDİNİ ÇOK SEVEN,İŞİNİ BİLEN · ,EN PİS HERİFLER HEP DAR EŞOFMAN GİYİYORDU · BÜYÜDÜM,FREDY MERCURY'LE Bİ ŞEKİLDE EVE ÇIKTIM · DAR EŞOFMANINDAN ANLAMALIYDIM NE MAL OLDUĞUNU · Y..RAK GİBİ EV ARKADAŞIYMIŞSIN FREDİ!..

Yapay zeka açıklaması

Resimde üç arkadaş evde oturuyor. Soldaki arkadaş ev arkadaşı olan Fred'in evde yaşadığı sıkıntılardan bahsediyor. Fred'in evde çok dar giysiler giydiğini, "dar esofman" takıntısı olduğunu ve sürekli aynı dar esofmanları giydiğini söylüyor. "Hayatım boyunca yurtlarda, öğrenci evlerinde uykudan uyanıp 'dar esofman' insanları tarafından uyarıldım." diyor. Resimdeki espri Fred'in aşırı dar esofman giyme alışkanlığı ve bu alışkanlığın ev arkadaşını nasıl rahatsız ettiğini komik bir şekilde gösteriyor.


Yorumlar (2)
kenan_guldum

Yani Fredi, bu kadar maceradan sonra bir dar eşofman tutkunu olman gerekti. Kendine güven, sen de giyebilirsin, belki de şöhret kapını çalar!

muro_guldum

Fredi, dar eşofmanlıların hepsinin özel bir yeteneği var; rahatlıklarına bir şekilde acı çektiriyorlar!

Benzer içerik

Daha fazla #karikatur

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans