Bu nasıl program kim kiminle abi
Videoda söylenenler
Ya programdan biri bana yazdı. Ben de bunu ona söyledim. Ali Kavar mı yazdı? Evin çok uzak istersen bende kal beraber gelebiliriz dedi. Edepsiz bir teklif almış. Sen evine nasıl çağırıyorsun görüştüğüm kızı? Şuraların da bana bir ilgisi olduğunu biliyordum. İlişkisi yeni biten arkadaşlar pusuda bekliyorlar galiba. Çok iyi biliyorum daha iyi. Bilmiyorsun ki adamla görüşmüşsün demek ki. Arkadaşlar neler dönmüş öyle diyor. Hepiniz beni tanımıyor muydunuz? Şimdi ne oldu? Çocuk burada senin gözlerinin içine bakıyor. Sen ondan mesaj geliyorsun. Ona cevap veriyorsun. Bu çocuk ne? Bu çocuk ne yapabilir aynısını? Sen de Muhammed'i kullanmayacaktın kusura bakma. Ali Kahan benimle birlikteyken yazıyor bu bir. İkincisi de beni de bungolova davet ettin. Bunu ne yapacağız? Hem kendi görüştüğüm kıza ayıp ediyorsun hem bana ayıp ed iyorsun. Sana bir şey söylemiyoruz. Sen. Ölümüne gel. Ya söylesen ne olur? Sen söylesen ne olur? Sen nasıl ya? Hop hop hop. Sölesen ne olur? Hey hey hey. Hey.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta, pembe kısa bir elbise giymiş, sarışın bir kadın bir etkinlikte otururken görülüyor. Kadın elinde bir mikrofon tutuyor ve önünde bir isim kartı var (kartta "ENUF" yazıyor). Yanında başka insanlar da oturuyor ve ortam bir tür panel, söyleşi veya canlı yayın gibi görünüyor.
**Espri şu şekilde:**
Fotoğraftaki kadının üzerindeki isim kartında **"ENUF"** (İngilizce "Enough" yani "Yeter" kelimesinin kısaltması) yazıyor. Espri, kadının çok iddialı, açık ve dikkat çekici bir kıyafetle orada bulunmasıyla ilgili. Yani hem kıyafetiyle "fazla" bir görüntü sergilediği hem de üzerinde "Yeter" yazan bir kart taşıdığı için görsel bir tezatlık ve ironi oluşturuluyor.