asabi güvenlik sinir seviyesi yalcdb
Videoda söylenenler
Almanın bacılı s im bir kere geldim aynı yemeğe bir kere
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta siyah deri ceket ve mavi bir tişört giymiş bir adamın canlı yayın yaptığı görülüyor. Ekranın sol tarafında ise izleyicilerden gelen yorumlar yer alıyor.
**Espri şu şekilde:**
Fotoğraftaki espri, izleyicilerden birinin (polatt isimli kullanıcı) yaptığı yorumda yatıyor. Kullanıcı, adamın görüntüsüne bakarak **"Abi zorla nöbete mi bıraktılar seni?"** diye soruyor.
Buradaki mizah; adamın giyimi, yüz ifadesi ve ortamın genel havasının, sanki bir güvenlik görevlisi veya gece bekçisi gibi çok ciddi, yorgun ve "gönülsüz" bir şekilde görev yapıyormuş gibi durmasından kaynaklanıyor. Yani adam aslında sadece canlı yayın yapıyor ama dışarıdan bakınca sanki zorla bir gece nöbetine takılmış gibi göründüğü için bu şaka yapılmış.